Mindenmás

Építsd meg álmaid otthonát Szegeden a MERKBAU-val – Most a Leier minden építőanyag mellé ajándékot ad! A MERKBAU ajánlatát nézd meg Te is!

Szeged szívében, ahol a Tisza és a Maros összeér, egy új lehetőség kínálkozik azoknak, akik saját otthont álmodnak maguknak. A Leier rendszerház akcióval most minden szegedi építkezőnek lehetősége nyílik arra, hogy az álomotthon nem csak gyorsabban, de gazdaságosabban is valósuljon meg. Építs legalább 100 m² alapterületű családi házat és a Leier minőségi építőanyagait használva nem csak időt, de pénzt is spórolhatsz. Ehhez a MERKBAU van a segítségedre.

A MERKBAU nem csak építőanyagokat kínál, hanem ajándékokat is ad azoknak, akik a fenntartható és energiatakarékos építkezést választják. Szegeden pedig mind a kettő elképesztően fontos. Nettó 100 m² feletti házadhoz -melybe igazoltan Leier építőanyagok is bekerültek, most ajándékba kapsz 100 m² Leier Kaiserstein térkövet, hogy otthonod külső terét is stílusosan alakíthasd ki. Na de itt még nincs vége: ha a Leier mesterpanelt vagy klímafödémet is választod, a térköveken túl akár 4 raklapnyi Leier Kaiserstein kerítéskövet is vihetsz haza, hogy kerítésed is a legmagasabb minőséget tükrözze.

LEIER TÍPUSHÁZAK: GAZDASÁGOS ÉS GYORS

Gondolkodtál már típusházban? A Leier most minden típusház építőjének a tervdokumentációt is ajándékba adja. Így nem csak egyedi, de gazdaságos és gyors megoldást találhatsz. Az akció 2023. szeptember 21-től 2024. december 31-ig tart. Ne maradj le róla, építs okosan, építs Leierrel, keresd hozzá Szegeden a MERKBAU-t. 

Ha bizonytalan vagy akkor is, ha biztos vagy a dolgodban akkor pedig főkén keresd fel a MERKBAU SZEGED építőanyagkereskedését, fürdőszobaszalonját:  Szeged, Wimmer Fülöp utca 6, 6728
Telefonszám: 06-62/555-014
Nyitvatartás: hétfőtől – péntekig 7:30-tól 16:00 óráig, szombaton 7:30-tól 12:00 óráig. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb