Mindenmás

Megfulladt a saját vérében egy hajléktalan Szegeden, társa verhette meg részegen

Tagadta bűnösségét az előkészítő ülésen az a hajléktalan férfi, aki a vád szerint részegen úgy megverte egy társát tavaly nyáron, hogy eleredt az orra vére, majd az áldozat belefulladt a saját vérébe. Mindez a szegedi kiserdőben történt. Az ott élő férfi azért támadt a szomszédjára, mert őt hibáztatta, amiért nem akadályozta meg sátra leégését előző nap, számolt be a hírről az RTL Híradója.  

Mint írták, az egyik szegedi lakótelep melletti kiserdőben élt a vádlott és későbbi áldozata, dobozokból és nejlonokból összetákolt kalyibákban. Tavaly június végén azonban tűz ütött ki az erdőben, mely során a vádlott sátra leégett. Mivel pont akkor a vádlott nem tartózkodott a sátor közelében, a bent alvó későbbi áldozatra neheztelt, amiért nem akadályozta meg a tűz elterjedését.

AZ ÜTÉSEKTŐL ERŐSEN VÉREZNI KEZDETT A SÉRTETT ORRA

A vádlott másnap két másik társával ivott, az ügyészség szerint felbőszült, amikor meglátta a sátrában részegen alvó áldozatot. Ezt követően arcul csapta a földön hanyatt fekvő későbbi áldozatot, majd ököllel orrba verte. Az ütésektől az áldozatnak erősen vérezni kezdett az orra. Az erősen ittas áldozat ezt követően megfulladt a saját vérében.

TAGADJA BŰNÖSSÉGÉT

Az ügyészség halált okozó testi sértés miatt 5 év börtönt kért a vádlottra, ha a keddi előkészítő ülésen beismeri bűnösségét. A vádlott azonban ahogyan a nyomozás során, továbbra is tagadja a gyilkosságot. A férfi már többször ült börtönben, most garázdaság miatt tölti jogerős büntetését. Az ügy februárban tárgyalással folytatódik.

Forrás: rtl.hu/hirado

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb