Mindenmás

Szoboszlai-varázslat az utolsó selejtezőn: egy perc alatt fordítottunk Montenegró ellen, csoportelsőként jutottunk ki az EB-re

Vasárnap délután játszotta utolsó EB-selejtezőjét a magyar labdarúgó válogatott a Puskás Arénában, méghozzá telt ház előtt. A montenegróiak ugyan az első félidőben még vezettek, a másodikban viszont egy perc alatt fordított a magyar válogatott, méghozzá Szoboszlai Dominik vezérletével.

Hiába alakult jobban az első félidő a montenegróiak számára, a második játékrészben három gólt is szerzett a magyar válogatott. Montenegró Rubezic révén az első félidőben még vezetett, miután egy kicsit elaludt a magyar védelem. A második félidőben aztán a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik révén egy perc alatt fordítottunk, a Liverpool középpályásának első gólja egy szenzációs szóló végén született, egy kötényt is kiosztott és több védőt is kicselezett, mielőtt a kapuba passzolta volna a labdát. Egy perc múlva jött az újabb magyar gól, amivel már mi vezettünk, a hosszabbításban pedig még Nagy Ádám is betalált, így alakult ki a 3-1-es végeredmény, Magyarország veretlenül nyerte meg a csoportját!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb