MindenmásVideo365

Kérd meg anyud, hogy a Spájz APP-ot Ő is töltse le a telójára! Gyűjtsétek a pontokat a SPÁJZBAN!

Képzeld el, hogy minden egyes vásárlásod után pénzt kapsz vissza, amit azonnal le is vásárolhatsz. A Spájz legújabb applikációjával ez nem csak képzelet, hanem valóság! A Spájz App nem csupán egy digitális társ a bevásárlásaidhoz, hanem egy pontgyűjtő rendszer is, ahol minden pont érték!

AZ APP, AMI MINDEN VÁSÁRLÁST MEGÉDESÍT: A Spájz App használata egyszerű, mint az 1×1. Minden vásárlásod pontokat ér, amelyeket a következő vásárlásaidnál forintokként használhatsz fel. Így nem csak spórolsz, hanem élvezheted is a bevásárlás minden pillanatát, tudva, hogy minden forint, amit elköltesz, visszatér hozzád. A Spájz Appal minden egyes vásárlásod után jóváírunk pontokat, amelyeket akár azonnal fel is használhatsz. Ahány pont, annyi forint – így a megtakarításod közvetlenül a zsebedben landol. Töltsd le a Spájz Appot, és élvezd a modern vásárlás kényelmét! A könnyen kezelhető felületen nyomon követheted pontjaidat, megtekintheted az aktuális akciókat, és még sorban állás nélkül is fizethetsz. Mi is elkezdtük tesztelni és nagyon kis időn belül elkezdtek gyűlni a pontok. Mondjuk mi itt dolgozunk a Spájz szomszédságában így egyértelmű náluk vásárolunk reggelente…meg napközben…meg este is. 

Mi is meglestük a SPÁJZ -t itt a Kárász utcán, és ha már ott jártunk, beismerte kapcsoltuk a Szeged365 kameráját: mutatjuk mekkora a választék, mennyire fiatalos a bolt, és milyen egyszerű a SPÁJZ-ban gyorsan vásárolni. Szeged szívében a Kárász utca 9 szám alatt találod meg Te is:

100 szónak is egy a vége: Ne hagyd ki a Spájz App nyújtotta lehetőségeket! Töltsd le most, és kezdd el gyűjteni a pontokat, amelyekkel minden vásárlásod valódi megtakarítássá válik. További információkért látogass el a www.spajzelelmiszer.hu weboldalra, vagy írj nekünk az [email protected] címre. Töltsd le a Spájz Appot az App Store-ból vagy a Google Play áruházból, regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat már ma! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb