MindenmásVideo365

Bemutatjuk a TAXI PLUSZ diszpécsereit, akik úgy ismerik Szegedet, mint a tenyerüket!

Meglátogattuk őket: a Taxi Plusz diszpécser csapata az, aki igazán különlegessé teszi minden egyes utunkat. Ők azok, akik a színfalak mögött biztosítják, hogy minden utas a legjobb kezekben legyen. Nézzük meg közelebbről, mit tudnak, amit senki más nem!

A Taxi Plusz diszpécser csapata nem csupán egy központi irodában ülő hang a telefonban. Ők a logisztika mesterei, akik pontosan tudják, hogy melyik sofőr hol van, és ki hova tart. A helyismeretük páratlan, gyakran még a sofőröknél is részletesebb. Ez a tudás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy minden utasunk a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban érje el célját Szeged szívében vagy annak környékén. Ráadásul a legújabb technológia is segít nekik, így még gyorsabban, és szinte tévedésmentesen találnak meg Téged is. 

NYELVTUDÁS ÉS KÜLÖNLEGES KÉSZSÉGEK

A diszpécser munkája nem csak a helyismeretről szól. A nemzetközi utasok kiszolgálása érdekében tökéletes angol nyelvtudásra is szükség van. Ez a készség különösen fontos Szeged dinamikus, sokszínű közösségében, ahol gyakran fogadunk külföldi vendégeket, akik a városunkat látogatják meg.

 Ahogyan a kollégáktól megtudtuk, a Taxi Plusz diszpécser csapata a cég lelke. Ők azok, akik gondoskodnak róla, hogy minden utazás gördülékenyen zajljon. A tisztelet és elismerés, amit a kollégáktól kapnak nem véletlen, hiszen mindenki úgy tartja a cégnél: a Taxi Plusz nem lenne képes ilyen magas színvonalú szolgáltatást nyújtani nélkülük. A Taxi Plusznál nem csak a diszpécser szolgáltatás kiemelkedő: minden autóban lehetőség van kártyás fizetésre, és az applikáción keresztül előre beidőzíthetjük utazásunkat. Ez a modern megközelítés tökéletesen illeszkedik Szeged dinamikus, innovatív szellemiségéhez, és amit mi a szerkesztőségben külön szeretünk: az app előre megsúgja mennyi lesz a fuvardíj, és a fuvar után még a sofőrt is ért kelhetjük itt.NYEREMÉNYJÁTÉK

Tudj meg többet a Taxi Plusz szolgáltatásairól és a diszpécser csapatról a Taxi Plusz weboldalán. Kövessd őket a közösségi médiában, és tapasztald meg, hogy milyen egy igazán különleges utazás Szeged utcáin! Mikor ott jártunk annyira kedvesek voltak, hogy felajánlottak a Suzeged365 Family tagjainak 4 ajándékot. EBBEN A POSZTBAN a Faecbookon mindent megtudhatsz, KATTINTS! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb