Mindenmás

Cseles tolvaj: ellopta a nő pénztárcáját az apátfalvi férfi, majd visszavitte neki, mintha ő lenne a becsületes megtaláló

A Makói Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy apátfalvi férfi ügyében, aki pénztárcát lopott a makói autóbuszpályaudvaron, majd visszavitte a jogos tulajdonosának azt hazudva, hogy találta – tudtuk meg hétfőn a rendőrségtől.

Mint a közleményükben kiemelték, a rendőrségre 2022. december 23-án délután érkezett bejelentés, hogy a makói buszpályaudvaron eltűnt egy nő pénztárcája, benne több tízezer forint készpénzzel és némi aranyékszerrel. A sértetthez másnap egy becsületes megtalálónak hitt férfi elvitte a tárcát, amit állítása szerint egy kukában talált, azonban készpénz nem volt benne.

NEM BECSÜLETES MEGTALÁLÓ VOLT, HANEM TOLVAJ

A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés során megállapították, hogy a 65 éves apátfalvi férfi bizony nem a becsületes megtaláló volt, a pénztárcát ő maga lopta el a sértettől, és bűntudata sarkalta arra, hogy visszaadja azt, noha pénz nélkül. A rendőrök a tolvajt 2023. január 24-én elfogták és előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, amit a rendőrök befejeztek, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb