Közélet

Meghalt az utcán egy férfi Sándorfalván, többen is elmehettek mellette, mégsem segített senki

Kihűlt egy férfi Sándorfalván, az utcán feküdt, többen is elmehettek mellette úgy, hogy nem hívtak segítséget. Az ügy kapcsán a település polgármestere is megszólalt, mint az egyik helyi csoportban vasárnap írta: “igaz a hír, ma reggelre az egyik lakótársunk elhunyt, akit a Kastély Árpád bejárója mellett, az utcán találtak meg”.

Pataki Zsuzsanna, a település polgármestere hozzátette, hogy a történteket nem tudja szó nélkül hagyni. Mint írta: “piaci nap volt. A fiatal férfi hajnalban már ott feküdhetett a földön…. És mindenki elment mellette. 7 órakor érkezett lakossági bejelentés a közterület-felügyelő kollégánknak, aki már a helyszínről 7:12-kor hívta a 112 segélyvonalat”.

LEHET, HOGY MÉG MOST IS ÉLNE

A polgármester ezek után azt is kiemelte, hogy ezek után érkezett ki a rendőrség és a mentőegység, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani. “Megdöbbentő számomra, hogy senki nem tett semmit reggel 7 óráig. Lehet, hogy még most is élne, ha egy kicsit jobban odafigyelnénk egymásra” – hangsúlyozta, majd hozzátette, hogy ha fekvő embert látunk az utcán, ne szégyelljünk odamenni hozzá és megkérdezni, hogy tudunk-e valamiben segíteni!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb