MindenmásVideo365

Ezt látnod kell! Bekukucskálhattunk az SSI Home Design üzletébe, és mindent megtudtunk az idei karácsony díszeiről, színeiről! Nézd meg! (videó)

Most pénteken már a díszkivilágítást kapcsolják fel Szegeden, fényárban fog úszni a Kárász utca is. Ilyenkor mindenki egy kicsit lakberendező lesz otthonában is, hiszen mindenki szereti feldíszíteni az otthonát az ünnep színeivel. A Szeged365 is utánajárt, hogy lehet még meghittebb, még csodálatosabb az Ünnepek alatt otthonunk. Ebben hatalmas segítségünkre van az SSI HOME DESIGN két vezetője: Simon Szimonetta és Simon Alexandra. 

Szeged ma hajnalban már a mínuszok ölelésében ébredt fel, az SSI Home Design Kft.-nél pedig az Ünnepek melegsége, meghittsége fogadott bennünket.  Legyünk őszinték a karácsony közeledtével mindenki arra vágyik, hogy otthona egy kis varázslatos ünnepi szigetté váljon. De vajon milyen titkok rejlenek a tökéletes karácsonyi dekoráció mögött? A Szeged365 Family csapata most bepillantást nyer az SSI Home Design Kft. karácsonyi készülődésébe.   Simon Szimonetta és Simon Alexandra, az SSI Home Design Kft. lelkes tulajdonosai, a Szeged365 Family kérdéseire válaszolva, betekintést engednek az idei karácsonyi trendek világába. Milyen színek uralkodnak idén, illetve Szeged mit szeret jobban a műfenyőt vagy az igazit? Ezekre is rákérdeztünk exkluzív videónkban:

A karácsonyfa kiválasztása minden évben izgalmas feladat. Szimonetta szerint a döntés a személyes ízlésen múlik. “Az igazi fenyő illata nélkülözhetetlen a karácsonyi hangulathoz, de a műfenyők praktikussága és tartóssága is vonzó lehet.” A díszítés során a személyes stílus a legfontosabb – legyen szó modern vagy hagyományos dizájnról, az SSI Home Design minden igényt kielégít. Ráadásul olyan elképesztően egyedi ünnepi illatokat tudunk már venni, akár illatgyertya formájában is, hogy már ezért megéri bekukucskálni az üzletbe, vagy akár megnézni online a választékot ITT!

További részletekért és a legfrissebb karácsonyi trendekért látogass el az ssihomedesign.hu weboldalra, ami pedig még jobb hír így a cikk végére: az SSI HOME DESIGN nem engedett el bennünket üres kézzel: 4db üveg pezsgőszínű gömb lehet a tiéd! MINDEN RÉSZLET ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb