Mindenmás

Ez nagyon jó: Szeged nagyjai összefogtak! Jótékonykodj és spórolj a Hungi Támogatói Kártyával! Mire vársz? Szerezz be Te is egyet!

Ma egy igazi különlegességgel jövünk nektek, egy olyan jótékonysági összefogásról kaptunk hírt, amit nekünk is meg kell támogatni: ez a Hungi Támogatói Kártya! Tudtátok, hogy a szórakozásotokkal, sportolással és a szurkolással most nagyot segíthettek? De először is nagy pacsi a Hungi Vigadónak és a többi résztvevőnek is! Mutatjuk a részleteket. 

Szeged szívében, a Tisza partján áll ez az európai hírű, műemléki védettségű épület. Gondolj csak bele, a Kass Szálló, a Régi Hungária, ahol Ady, Juhász Gyula és Bartók Béla is megfordultak. A történet, amitől a Hungi nem csak egy hely, hanem egy életérzés, a szegedi éjszaka ikonikus helye, a szegedi rendezvénytérkép ékköve. Most pedig összefogtak többen is azért, hogy a Hungi -val együtt segítsenek, miközben nekünk is kedvezményeket adjanak.

Szeged sportélete szorosan összefonódik a Hungi történetével. Gondoljatok csak a PICK Szeged kézimeccsekre – ez a szenvedély itt éled újra. És most ezzel a kártyával 20%-os kedvezményt kaphattok a 2024-es meccsekre, plusz heti egyszer ingyen edzhettek a Global Fitnessben. 10 ezer forintért cserébe ingyen bulizhattok a Hungi szombati partyin, élvezhetitek a Tesis Partysorozatot, és még spórolhattok is. És a legjobb? Ezzel támogatjátok a szegedi Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézményét. Tudjátok, ez az, ahol mindenki nyer.

Mit kapsz a kártyáért?

  • Buli a Hungiban: Sorban állás nélkül lehetsz részese minden szombati Hungi bulinak és a Tesis Partysorozatnak.
  • Sport és Izgalom: 20% kedvezményt kapsz az OTP Bank-PICK Szeged 2024. februári hazai bajnoki és Bajnokok Ligája meccseire.
  • Fitnesz a Global Fitnessben: Hetente egyszer ingyenesen vehetsz részt bármelyik csoportos órán.

Számolj csak utána, mennyit spórolhatsz ezzel a bérlettel, miközben másokon segítesz!

Jótékonyság a szívünkben

A támogatói bérletekből befolyt összeg egy részét a szegedi Makray Fogyatékkal Élő Gyermekek Nappali Intézményének ajánljuk fel. Itt húsz súlyosan és középsúlyosan sérült mozgássérült fiatal kapja meg azt a figyelmet és gondoskodást, amire szükségük van. A támogatói kártyát 2023. december 4-től 2024. január 30-ig szerezheted be. Online vásárolhatsz itt, vagy személyesen a Hági Udvarban, naponta 11–20 óra között. Fizethetsz készpénzzel és kártyával is.

Kapcsolat és Információ

Minden kérdéseddel fordulj dr. Gálosi Gyulához a +3620/ 327-3767-es telefonszámon. Szeged nagyjai összefogtak, hogy neked és a rászorulóknak is örömet szerezzenek. Légy részese ennek a csodás kezdeményezésnek, jótékonykodj és spórolj a Hungi Támogatói Kártyával! Mi is megtámogattuk ezt a jótékonysági kezdeményezést, és szeretnénk ha a Szeged365 Family tagjai közül két szerencsés meg is nyerné a Hungi Támogatói Kártyát: KATTINTS IDE A JÁTÉKÉRT! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb