Mindenmás

Rosszul lett a sofőr, jelzőlámpának koccant egy kamion a Rókusi körúton (frissítve)

Nem indult a jól a hétfő, fél 10 után nem sokkal ugyanis egy kamion oszlopnak hajthatott a Rókusi körúton a Vértói útnál – jelezte számos Szeged365 olvasó. Mint írták, a kamion keresztben áll az úton.

Dominika olvasónk fotója. Köszönjük szépen!

A helyszínen kint vannak a rendőrök és a mentősök is, a kamion elfoglalja az út egy részét. Reméljük, senkinek sem esett baja. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: ROSSZUL LETT A SOFŐR

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól azt az információt kaptuk, hogy a sofőr sajnos rosszul lett vezetés közben és emiatt érintőlegesen koccant a jelzőlámpával. Jobbulást kívánunk a sorőrnek!

FRISSÍTVE: A TŰZOLTÓKAT IS A HELYSZÍNRE VEZÉNYELTÉK

Lesodródott az útról és egy kandelábernek ütközött egy teherautó Szegeden, a Rókusi körút és a Vértói út kereszteződésénél. A jármű forgalmi akadályt képez. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. A helyszínre kiérkeztek a társhatóságok is. A baleset a villamosforgalmat is akadályozza – közölte a katasztrófavédelem a balesetről.

Egyébként ez nem az első baleset volt, kora reggel a Fehértói Halászcsárdánál volt ütközés.

Andrea olvasónk fotója, köszönjük szépen!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb