Sport

Hihetetlen a küzdeni akarása: hosszabbított az OTP Bank-PICK Szeged, marad az orosz kézilabdázó, Gleb Kalaras

2025. június 30-ig meghosszabbította szerződését orosz válogatott játékossal, Gleb Kalarassal az OTP Bank-PICK Szeged – tudtuk meg a klubtól. A hármas védő pozícióban szereplő játékos a szurkolók körében hatalmas népszerűségnek örvend, így örömmel tölthet el mindenkit, hogy 2025-ig biztosan Szegeden marad.

A nyáron a német Melsungen csapatától érkezett Szegedre Gleb Kalaras. Az orosz kézilabdázó gyorsan a szurkolók kedvence lett, hiszen a hihetetlen küzdeni akarásáról lett híres.

MEGEGYEZTEK A FOLYTATÁSRÓL

“Szeretnénk a Handball Family tagjainak jó hírrel szolgálni még karácsony előtt. A napokban sikerült megegyeznünk a folytatásról, így Gleb Kalaras 2025-ig a játékosunk marad, éltünk az opciós lehetőségünkkel. Csapatunk fontos része volt az őszi szezonban, bizonyította, hogy nagy erősségünk, kiváló sportolót és igazi csapatembert ismerhettünk meg benne. Gleb marad velünk, továbbra is #kékek mezben szerepel majd” – nyilatkozta Kiss Bence, cégvezető.

A HARMADIK OROSZ LÉGIÓS KALARAS

Gleb Kalaras a harmadik orosz légiós Szegeden, Szergej Gorbok és Dmitrij Zsitnyikov után. Eddig 19 meccset játszott a csapatban és 23 gólt szerzett. A magyar bajnokságban 19-szer, a Bajnokok Ligájában négyszer volt eredményes. Az év utolsó meccsén, a Budakalász ellen nyolc gólt szerzett, ez a gólcsúcsa #kékek mezben. A hármas védő pozícióban szereplő játékos a szurkolók körében hatalmas népszerűségnek örvend, rengetegen fotózkodnak vele egy-egy meccs után.

REMEKÜL ÉRZIK MAGUKAT SZEGEDEN

 “Nagyon örülök annak, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződést, mert remekül érezzük magunkat a családdal Szegeden. A nyáron egy nagy múltú klubba igazoltam. Sokkal többet kaptam az elmúlt hónapokban, mint amire számítottam. Szegeden hihetetlen népszerű a kézilabda, a város, a PICK Aréna, a meccsek hangulata és a csapat mindannyiunkat elvarázsolt. Nagyon jó helyre kerültem, élvezem minden pillanatát, amit itt tölthetek, így veletek maradok! Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok, jövőre újra találkozunk” – nyilatkozta Gleb Kalaras. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb