Mindenmás

Balesetet szenvedett kismacskát mentettek meg a fábiánsebestyéni Mentési Központ munkatársai

Még szerdán történt baleset Fábiánsebestyénnél, a „Sertöv” közelében, amiben egy ember megsérült. Mint ahogyan egy kicsit később kiderült, a baleset következtében egy kismacska is megsérült, de szerencsére mindkettőjüket hozzáértő, segítő kezek látták el – számolt be közösségi oldalán a történtekről a Fábiánsebestyén Mentési Központ.

2023.12.13.-án 17:11 perckor riasztás érkezett Fábiánsebestyén Mentési Központ ügyeletére, hogy az úgynevezett “Sertöv” előtt közúti baleset történt. ,,Azonnal indult az 1-es tűzoltófecskendőnk és kiérkezéskor láttuk, hogy két autó ütközött egymásba. Az utasok kikérdezése és a mentőegység általi kivizsgálás után az egyik gépjármű utasát az OMSZ beszállította az Szentesi SBO-ra megfigyelésre. A Szentesi Tűzoltókkal közösen a sérült gépjárműveket közlekedésre alkalmas állapotba hoztuk, amelyek így tovább tudták folytatni útjukat.” – számolt be az eseményekről Facebook-oldalán a Mentési Központ.

A MENTÉSI KÖZPONT EGYIK TAGJA LETT FIGYELMES A KISMACSKÁRA

A baleset felszámolása közben a Mentési Központ csapatának egyik tagja figyelmes lett az út menti árokban egy kiscicára, amely valószínűleg a baleset áldozata lett. Nem tudott mozdulni, olyan komoly sérülések érték. Természetesen nem hagyták ott, amíg a Mentési központba szállították, lelkes állatvédő társuk már az Ócsán lévő állatmenhellyel egyeztetett. Mivel nagyon válságos állapotban volt, a kismacskát még aznap este elszállították Ócsára. Ahogy a képeken is látható, sikeres volt a gyors és precíz cica mentés, mert a többszöri borda törést a gondos orvosi kezek helyre hozták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb