Mindenmás

Kitört a balhé: leköpték és székkel is dobálták az anyukát és annak kislányát Makón – három nővel szemben emeltek vádat

Vádat emelt a Makói Járási Ügyészség azzal a három nővel szemben, akik ismerősükre és annak gyerekére támadtak 2021 tavaszán Makón – tudtuk meg szerdán az ügyészségtől.

Mint kiderült, a vádlottak 2021. május 29-én vélt sérelmük miatt szóváltásba keveredtek a sértettel és akkor 11 lányával rokonuk házánál. A nők trágár kifejezésekkel szidalmazták, agyonütéssel fenyegették, valamint le is köpték a sértetteket.

SZÉKKEL IS DOBÁLTÁK ŐKET

Mindezek mellett egy asztalt is feléjük rúgtak, valamint székkel dobálták őket. Egyikük felkapott egy kerámia bögrét és a kislány felé hajította, akit egy jelenlévő személy húzott el a repülő tárgy elől. A sértettek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, azonban a bögre súlyos fejsérülést is okozhatott volna, ha a sértettet nem húzzák el idejében – áll a közleményben.

Az ügyészség a vádlottakat a sértettek számához igazodó, társtettességben elkövetett testi sértéssel valamint zaklatással vádolja. Bűnösségükről a Makói Járásbíróság dönt majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb