Mindenmás

Luxusverda karácsonyra: lopott X6-os BMW-t foglaltak le a rendőrök Röszkénél

Az összehangolt munkának köszönhetően több tíz millió forintot érő, körözött gépkocsit foglaltak le a Röszke autópálya-határátkelőhelyen a magyar rendőrök. Mint megtudtuk, egy X6-os BMW akadt fent a rostán, amit a német hatóságok köröznek.

A közlemény szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai figyeltek fel a Németországból ellopott BMW X6 típusú autóra 2023. december 20-án, ami Budapest irányából Szeged felé haladt az M5-ös sztrádán kora délután.

A HATÁRRA MENT A LOPOTT KOCSIVAL A SOFŐR

Az észlelést követően a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának autópályás egysége biztonságos távolságból követni kezdte a német hatóságok által körözött gépkocsit. A járművet végül a Röszke autópálya-határátkelőhelyen, a Határrendészeti Kirendeltség állományával közösen feltartóztatták, a nyomozók pedig az 50 millió forint értékű autót lefoglalták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb