Közélet

Éveken át terítette a drogot egy férfi és az édesanyja Szegeden, kristályt, amfetamint és marihuánát árultak

Eljárás indult egy szegedi férfi és édesanyja ellen, akik a gyanú szerint éveken át árultak kábítószert és pszichoaktív anyagot, saját házukból kiszolgálva a vevőket – tájékoztatott a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője szerdán.

Szanka Ferenc közölte, a gyanúsítottak ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárás.

KRISTÁLYT, AMFETAMINT ÉS MARIHUÁNÁT TERÍTETTEK

A megalapozott gyanú szerint a férfi édesanyjával közösen szerzett be új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályt, valamint amfetamint és marihuánát. A drogokat közösen értékesítették szegedi házukban a fogyasztóknak, vagy az azokat továbbadónak. A rendőrség házkutatást tartott a gyanúsítottaknál, és kábítószert, valamint azok értékesítéséhez szükséges eszközöket foglalt le. Ezt követően a nyomozó hatóság előbb az édesanyát, majd a fiát állította elő és vette őrizetbe. Ügyészi indítványra – a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt – a bíróság elrendelte a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatását – közölte a csoportvezető ügyész.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb