Szegedi Arcok

Elképesztő életmentés Szegeden: a Bertalan hídról akart a mélybe ugrani egy nő – olvasónk húzta vissza, aki most nagyon szeretné megtalálni a hölgyet

Elképesztő történetet osztott meg ma szerkesztőségünkkel olvasónk, Kamil. Mint írta, vasárnap este biciklizés közben vették észre barátjával, hogy valaki a Bertalan hídról le akar ugrani. Beszámolója szerint egy 50-60 év közötti hölgy merengett a korlát szélén ülve, ahonnan végül ő húzta vissza. Olvasónk most a mi segítségünket kérte, ugyanis szeretné megtalálni a hölgyet.

“Tegnap este úgy 18:20 magasságába tekertem hazafele az egyik barátommal a Bertalan hídon, és messziről azt vettük észre, hogy valaki ül a korlát szélén” – kezdte a történetet Olvasónk, Kamil. Mint tovább kiemelte, ezek után letették a bicikliket, és odasétáltak lassan az 50-60 év közötti hölgyhöz.

GYORSAN ÁTKAROLTA ÉS MAGÁHOZ HÚZTA

Kamil beszámolója szerint ezek után próbálta megszólítani a hölgyet, de semmi reakció, válasz nem érkezett, így szó nélkül gyorsan átkarolta, és magához húzta. Olvasónk barátja mindeközben értesítette a rendőrséget, míg ő a hölggyel beszélgetett, ám, mint írta: “annyira gyors volt a rendőri intézkedés és az orvosi ellátás, hogy nem volt időm vele mélyebben beszélni. Meg szeretném őt keresni” – hangsúlyozta.

KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK A HÖLGYET

Az eset kapcsán érdeklődtünk a mentőszolgálatnál is, Hangai József, az OMSZ Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének kommunikációs munkatársa azt írta szerkesztőségünknek, hogy: “a helyszínre egy mentőgépkocsink érkezett. Egy nőt stabil állapotban szállítottunk kórházba.” Szeged365 Family segítsünk, hátha sikerül a bátor olvasónknak megtalálni a szóban forgó hölgyet! Reméljük, minden rendben van vele!

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb