Sport

Ledobnál pár kilót? Legyőznéd önmagad? Ezt Neked találták ki: újévi fogyókúra-versenyt szerveznek Szegeden

Az újév első napján elindult a nevezés a Global Fitness 2024-es fogyókúra-versenyére, amelynek célja, hogy a szegediek eredményesen, viszont 100%-ban egészségesen szabaduljanak meg a felesleges kiló(i)któl. Mint a Makkosházi körúti fitnessterem munkatársaitól megtudtuk,

  • nevezni személyesen, a recepción lehet, 2024. január 1. és 15. között,
  • verseny február 29-ig tart,
  • a kontroll mérésre pedig ugyanezen hónap 26. és 29. napjai között kerül sor.

Az idén már harmadik alkalommal meghirdetett verseny eredményeit súlyarányosan számolják majd, százalékos alapon, díjat pedig az első három, a súlyfeleslegétől legnagyobb százalékban megszabaduló versenyző fog kapni. Apropó, a díjak. Ha nem lenne elég a fittség, egészséges életmód, jó közérzet triász okozta mámor, motivációként egészen klassz nyeremény-pakkokat állítottak össze a Global Fitnessben:

  • I. hely: 50.000Ft értékben bérlet és táplálék kiegészítő utalvány
  • II. hely: 30.000Ft értékben bérlet és táplálék kiegészítő utalvány
  • III. hely: 20.000Ft értékben bérlet és táplálék kiegészítő utalvány

A versenyre mindenki díjmentesen jelentkezhet, az egyetlen kitétel az, hogy a verseny ideje alatt érvényes Global Fitness bérlettel kell rendelkeznie az illetőnek.

Nevezni a Makkosházi körút 1. alatti teremben, nyitva tartási időben (05:30-23:00, a hét minden napján) tudsz, ha kérdésed van, csörgess rájuk bátran, bármikor: +36 20 262 8141.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb