Mindenmás

Autókat rongált és ingatlanokba tört be a szentesi tolvaj, még akkor is, amikor már folyamatban volt a nyomozás vele szemben

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki több alkalommal behatolt ingatlanokba, és autókat is megrongált. A betöréseket még akkor is folytatta, amikor már folyamatban volt a nyomozás vele szemben, tudatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatásuk szerint a rendőrségre 2023. augusztus 13-án érkezett bejelentés, hogy egy szentesi melléképület tetőszerkezetét megbontották, majd a házba bejutva láncfűrészeket, fűkaszát és 3000 forintot loptak el. A bűntényt követő napokban több hasonló bejelentés is érkezett – két sértett lakásából szintén szerszámok, a harmadikéból gázkazán tűnt el.

IDÉN JANUÁRBAN MEGINT TÖBB HELYRE BETÖRT

A nyomozók még augusztusban azonosították a tettest, akiről kiderült, hogy a lopások mellett két kocsit is megrongált. A helybéli férfival szemben még folyt a nyomozás, amikor 2024 januárjában további négy ingatlanba jutott be, majd lopott el több eszközt.

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették a férfit, üzletszerűen elkövetett lopás miatt kell felelnie.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb