Mindenmás

Ittas vezetőt fogtak a rendőrök, aki, miután megcsúszott autójával kidöntött egy jelzőtáblát, végül pedig egy virágágyásban kötött ki

Mielőtt volán mögé ült, szeszes italt fogyasztott egy férfi, végül pedig egy virágágyásban tudott megállni. Az ügyben indult nyomozás lezárult, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

TÚL GYORSAN HAJTOTT, EZÉRT ELVESZÍTETTE URALMÁT A JÁRMŰ FELETT

Tájékoztatásuk szerint a rendőrök 2023. december 23-án intézkedtek egy 62 éves férfival szemben, aki – a sebesség nem megfelelő megválasztása miatt – hirtelen megcsúszott a személygépkocsijával. Az útvonaláról letérve kidöntött egy jelzőtáblát, végül pedig egy virágágyásban kötött ki. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az autó sofőrje ittas volt, vezetői engedélyét bevonták. Előállítását követően a nyomozók a Szegedi Rendőrkapitányságon hallgatták ki.

Az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indult eljárást a rendőrök nemrégiben lezárták, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb