Mindenmás

Rendőri intézkedés van folyamatban a Belvárosi hídon, óriási a dugó, már az Anna-kútig is elér (frissítve: valaki le akart ugrani a hídról)

Valami történt a Belvárosi hídon, kaptuk az információt Olvasónktól, Tamástól. Mint írta, akkora dugó keletkezett, hogy már az Anna-kútnál áll a kocsisor.

Megkeresésünkre a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság elmondta, jelenleg rendőri intézkedés zajlik a Belvárosi hídon, emiatt alakult ki a hatalmas torlódás.

Információink szerint nem baleset történt. Amint többet tudunk, frissítjük cikkünket.

Vezessetek óvatosan, ha tehetitek, kerüljétek el a környéket.

FRISSÍTVE: VALAKI LE AKART UGRANI A HÍDRÓL

Több Olvasónk is jelezte felénk, hogy a Belvárosi hídról valaki le akart ugrani, emiatt voltak kint a rendőrök és a mentők a helyszínen. Információink szerint két fiatal vette észre, hogy valaki felmászott a hídra, akit ezután sikeresen lehoztak onnan. Az ügyben kérdeztük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: VÁLASZOLT A RENDŐRSÉG

Válaszolt kérdéseinkre a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, mint írták: “2024. január 18-án, délután a rendőrök lakossági bejelentés alapján érkeztek ki a Belvárosi hídhoz. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kutyás Alosztályának járőrei az ugrani készülő nőt elkapták és a biztonsági intézkedés keretében átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.”

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb