Mindenmás

Pofánk leszakad: valótlanul „szurkálásról” és „halálesetről” tett bejelentést egy férfi a segélyhívó központba

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki valótlan bejelentést tett a segélyhívó vonalon, közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatásuk alapján, a megalapozott gyanú szerint az elkövető 2023. áprilisában kezdeményezett segélyhívást a 112-es telefonszámon, mert élettársa nem engedte be a lakásba. A dühödt férfi úgy gondolta, ha betelefonál a rendőrségre, partnere majd meggondolja magát.

“SZURKÁLÁSRÓL” ÉS “HALÁLESETRŐL” TETT BEJELENTÉST

Miután a Hívásfogadó Központ operátora megkérte a férfit, hogy mesélje el, mi történt, úgy döntött „szurkálásról” és „halálesetről” tesz bejelentést. A helyszínre siető rendőrök azonnal megállapították, hogy a bejelentés valótlan volt, nem történt testi épséget veszélyeztető cselekmény, a történetet csupán a telefonáló találta ki, hogy gyorsabban érvényt szerezzen szándékának.

Hatóság félrevezetése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás, amit a rendőrök most befejeztek, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb