Mindenmás

Ha nem kap pénzt, bedurvul: rugdossa az autókat, de volt, hogy lefotózta vagy végigköpködte a kocsikat egy kéregető férfi Szegeden

Újabb rém csapott le a szegedi polgárokra a napokban, egy nagyobb bevásárlóközpont környékén. A férfi terepmintás kabátban, egy cetlivel kéreget az üzletközpont parkolójában, majd amikor valaki nemet mond neki, “támadásba lendül”. Volt, hogy megrúgta az autót, de olyan is, hogy végigköpködte a kocsikat.

“Ma este az Auchan parkolójában egy kéregető elég agresszíven kopogtatott a kocsink ablakán. Mondtuk neki, hogy nincs nálunk apró, és mivel kanyarodtunk volna ki, azt is, hogy menjen arrébb. Erre erősen belerúgott a kocsi oldalába” – mesélte a Szegeden láttam, találtam csoportba a tulajdonos.

LEFOTÓZTA AZ AUTÓT

Mint kiderült, kálváriájuk ekkor még nem ért véget, a férfi döbbenetes húzással toldotta meg a korábbiakat. “Amikor a párom kiszállt, fenyegetőzni kezdett. Annyiban hagytuk, indultunk volna, erre lefotózta a kocsit” – tette hozzá. Egyelőre nem tudják, hogy mi lehet a férfi célja a fotózással. Többek szerint vagy a félelemkeltés az oka, vagy ami még rosszabb: a rendszámot akarja ilyen módon megjegyezni, hogy legközelebb megrongálja a kocsikat. 

VOLT, HOGY LEKÖPKÖDTE AZ AUTÓKAT

Több helyi szerint a “rugdosódó rém” egyáltalán nem ismeretlen a környéken, korábban több parkolóban is garázdálkodott, akkor is agresszíven viselkedett. “Látták már többen másik parkolókban is, ugyanez volt a módszere: a kocsik ablakán kopogtatott, aztán már erősen ütögette. Akkor még nem rugdosott kocsikat, de agresszív volt, ha nem kapott semmit. Tartottak tőle az autósok” – mesélte a csoportba az egyik helyi lakos a Ripost szerint, majd az is kiderült, hogy végül végigköpködte az autókat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb