Mindenmás

A szalagkorlátnak csapódott, majd az oldalára borult egy kamion az M5-ösön – a Szeged felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták (frissítve)

Szalagkorlátnak ütközött, majd oldalára borult egy kamion az M5-ös autópálya 109-es kilométerénél, Kiskunfélegyháza térségében, a Budapest felé vezető irányban – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Mint kiderült, a baleset következtében a kamion áttért a Szeged felé vezető oldalra. A jármű szalmabálákat szállított, és az út jelentős részét elfoglalja. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A sztráda Szeged felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták a forgalmat, a Budapest felé vezető irányban a leállósávban halad.

FRISSÍTVE (16:30): ÚJRA JÁRHATÓ AZ M5-ÖS ÉRINTETT SZAKASZA

Ismét teljes szélességében járható az M5-ös autópálya, miután a helyszínelés és a műszaki mentés is befejeződött Kiskunfélegyháza térségében – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délután.

A sztráda Budapest felé tartó oldalán délelőtt felborult egy szalmabálákat szállító kamion, amelynek rakománya mindkét pályatesten szétszóródott. A baleset miatt akkor a Budapest felé vezető oldalon mindkét sávot lezárták, a forgalom csak a leállósávon haladhatott, míg a Szeged felé vezető oldalon pályazár volt érvényben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb