GasztroSzegedi ArcokVideo365

Ilyen az igazi nőnap: a tavaszt idéző virág pompája és az édes ízélmény csábító varázsa teszi tökéletessé a Reök Cukrászda ünnepi tortácskáját

Beköszöntött a tavasz, a Széchenyi téren nyílnak a magnóliák és közeleg az évszak egyik legkedvesebb ünnepe a Nemzetközi Nőnap. Ebből az alkalomból pedig egy újabb csodálatos, mennyeien finom édességkölteménnyel rukkolt elő a REÖK Kézműves Cukrászda, ami megsúgjuk, már elérhető a szegedi cukrászda pultjában. Nem is kellett nekünk se több, meg is kóstoltuk a finomságot, így méltán állíthatjuk, ha szíved hölgyét, édesanyádat, nagymamádat, vagy lánytestvéredet meglepnéd vele Nőnap alkalmából, biztosan kiérdemled a legfigyelmesebb férfi címet.

Mint Novák Ádám mestercukrásztól megtudtuk, a Nemzetközi Nőnap közeledtével stílszerűen mindig a virágot próbálják valamilyen formában édességeikbe beépíteni. Most sem történt ez máshogy, így a cukrászda nőnapi különlegessége nemcsak egy csodaszép százszorszép üde látványával varázsolja el a hölgyeket, hanem a tortácskában fellelhetjük az ibolya kellemesen lágy ízvilágát is, ami tökéletes harmóniát alkot a málna és az áfonya páratlan zamatával. Így lesz tökéletes ajándék, egy apró, mégis szívhez szóló figyelmesség hölgyeinknek ez a süti, melyben tökéletesen ötvöződik e jeles nap két legnépszerűbb jelképe, a tavaszt idéző virág pompája és az édes ízélmény csábító varázsa.

EGY FALAT BOLDOGSÁG, EGY FALAT SZERETET

Ha eddig nem futott volna össze a nyál a szádban, azt is eláruljuk, milyen rétegek adják a sütemény mesterien megkomponált, egymással tökéletesen harmonizáló textúráját. Mint Ádám beavatott bennünket, a tortácska alját egy pisztácialisztből készült kekszréteg képezi, erre egy fehércsokis, vaníliás mousse kerül, melyben az ízeket a gyümölcsös-virágos zseléréteg varázsolja még extravagánsabbá. A koronát pedig az egészre kétségkívül a pisztáciás, fehércsokis habosított krém teszi fel könnyed, lágy ízével, de garantáljuk, a hölgyeket már a kóstolás előtt, a százszorszép és a friss gyümölcsök kompozíciójából álló díszítés is le fogja venni a lábáról.

MEGKÓSTOLNÁD? MÁR MOST MEGTEHETED!

Ha felcsigáztunk, s már most szívesen megkóstolnád a hozzád közel álló hölggyel ezt a tortácskát, van egy jó hírünk: a nőnapi ínyencség csütörtök óta már elérhető a REÖK Kézműves Cukrászda és a Delimo Cukrászda pultjában, s egészen március 8-ig csábít édes bűnbeesésre. Azonban, ahogy Ádám elárulta, ha nagy lesz az érdeklődés, még a nőnapot követő hétvégéig kínálatukban megtalálható marad e különleges desszert.

REÖK Kézműves Cukrászdát itt találod:

Szeged, Magyar Ede tér 2

Delimo Cukrászdát pedig itt:

Árkád Szeged, Londoni körút 3

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: REÖK Kézműves Cukrászda FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb