Mindenmás

Tüzes éjszaka: két családi ház égett le egyszerre Szeged környékén

Nem sokat unatkoztak péntek este a Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltók: előbb Üllésen, majd Algyőn kapott lángra egy-egy épület. Ezekkel együtt összesen négy tűzeset történt Szegeden és környékén, a nagyállomásnál egy Renault Clio gyulladt ki menet közben.

Kronológiai sorrendben, a két eset:

  • Este 8 után Üllésen, a Petőfi dűlőben csaptak fel a lángok, egy lakóház hátsó részében. A helyszínre a tűzoltók mellett a rendőrök és a mentősök is kivonultak, információink szerint füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba egy főt.
  • A második eset pénteken 22 óra környékén történt, az algyői Géza utcában egy melléképület kapott lángra, majd a tűz továbbterjedt a lakórészre is. Úgy tudjuk, itt nem történt sérülés.

Mint korábban írtuk, a délután is hasonlóan telt: fél 4 körül kigyulladt és leégett egy húsz négyzetméteres melléképület Szentes külterületén, a Szeszfőzde dűlő közelében, majd a Szegedi Nagyállomás előtti parkoló részen, a Szent Ferenc utcában égett ki egy Renault Clio motortere. Az utóbbi menet közben kapott lángra, a sofőr beállt a parkolóba és riasztotta a tűzoltókat, akik megakadályozták, hogy a tűz továbbterjedjen az autó további részeire.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb