Mindenmás

Tanyáján termesztette a kendert egy férfi: a szegedi rendőrök lecsaptak rá

A szegedi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki kendert termesztett és fogyasztott, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Tájékoztatásuk szerint a rendőrök 2024. március 6-án kutatást tartottak egy 27 éves férfi tanyáján, ahol 22 tő élő kendernövényt, leszüretelt növényi részeket, továbbá termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le. Vele szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.

ELISMERTE A BŰNCSELEKMÉNYT

A helybéli lakost előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

A férfinak kábítószer birtoklása miatt kell felelnie.

MAKÓN ÉS CSANÁDPALOTÁN IS KÁBÍTÓSZER-KERESKEDŐKRE CSAPTAK LE A RENDŐRÖK

Kábítószer-kereskedőket és fogyasztókat fogtak el a Makói Rendőrkapitányság és a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai. A terjesztőket őrizetbe vették – tudtuk meg a rendőröktől.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb