Mindenmás

Napi döbbenet: hatalmas lángokkal égett egy népszerű hotel Visegrádon, több száz embert kellett kimenekíteni (videó)

Tűz keletkezett egy visegrádi hotelben szombat délelőtt. Hatalmas lángokkal égett az épület, 200-300 négyzetméteres területet is elért a tűz, egyelőre nem tudni mi okozta a tüzet. Az Index úgy tudja, hogy a visegrádi hotel negyedik szintje kapott lángra. A szállodából 230 embert kellett kimenekíteni. Nem ez az első tűzeset a hotelben.

TÖBB VÁROSBÓL IS ÉRKEZETT ERŐSÍTÉS A LÁNGOK MEGFÉKEZÉSÉRE

A tűzoltók a legmagasabb riasztást adták ki, több vízsugárral is oltottak. A katasztrófavédelem munkáját és küzdelmét a szentendrei, esztergomi és a fővárosi hivatásos tűzoltók segítették, de a helyszínre sietett több önkéntes tűzoltó is- írja az Index.hu.

KÖRÜLBELÜL 230 EMBERT KELLETT KIMENEKÍTENI

Az épületből mindenkit időben sikerült kihozni. Az Országos Mentőszolgálat beszámolója szerint három mentőhelikopter és számos mentőautó érkezett a helyszínre, de egyelőre nincs sérültje a tűzesetnek. A szálloda vendégei köntösben és papucsban rohantak ki az égő épületből.

A FOLYÓ TÚLPARTJÁTÓL IS SZEMBETŰNŐEK A LÁNGOK

Az Index egyik olvasója beszámolt róla, hogy a lángok olyan magasra csaptak, hogy azokat a folyó túlpartjáról is látni lehetett. Egy másik beszámoló szerint a túloldalról reggel 6 óra óta látni, ahogy az egész Visegrádi-hegyet befedte a füst. A videót alább meg is mutatjuk:

Videó: YouTube/Index

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb