Mindenmás

Balesetes szerda délután: elütöttek egy gyalogost Algyőnél, kigyulladt egy nyaraló Csongrádon

Sajnos szerda délutánra baleset és tűzeset is jutott Szeged környékére: a rendőrség információi szerint elütöttek egy gyalogost Algyőnél, a kaatsztrófavédelem tájékoztatása alapján pedig kigyulladt egy nyaraló Csongrádon.

Mint a rendőrség kérdésünkre közölte, a 47-es út, 213-as szelvényénél elütöttek egy gyalogost, nem sokkal öt óra után. A forgalom jelenleg rendőri irányítás mellett haladhat. Mint a HMVHLY CAR LIFE csoportba írták, a baleset az algyői vasútállomásnál lévő körforgalomnál történt.

A TŰZESETNÉL ELHÚZÓDÓ MUNKÁLATOKRA SZÁMÍTANAK

A katasztrófavédelem fél hat körül pedig arról tájékoztatott, hogy kigyulladt egy kis nyaraló nádfedele Csongrádon, az Öregszőlők útján. Az ingatlan 40 centiméter vastag nádfedele teljesen átizzott, és a faszerkezetre is átterjedt a tűz. A helyszínre riasztott csongrádi és szentesi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral dolgoznak, hogy eloltsák a tüzet. Elhúzódó munkálatokra számítanak, mivel a nádfedést belülről faburkolattal látták el, és az egészet bontani kell.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb