Mindenmás

Bezárja szegedi üzletét Kulcsár Edina, pár hónap működés után szűnnek meg a városban

Úgy tűnik nem ment elég jól Kulcsár Edina hajfonós biznisze Szegeden, az üzletasszony fodrászata a BraidMe & More ugyanis március 31-től megszűnik a helyszínen. A szomorú hírt az üzlet Instagram-oldalán szúrta ki az nlc.hu, ahol a következő sorokat írta az oldal kezelője egy 24 órán át elérhető bejegyzésben

„Kedves vendégeink, követőink! Üzletünk tulajdonosának döntése alapján a szegedi fodrászatunk március 31-től megszűnik és csak Kecskeméten működünk tovább, ezért arra kérünk benneteket, hogyha vásároltatok nálunk ajándékutalványt és még nem használtátok fel, jelezzétek felénk és visszatérítjük az árát… Megértéseteket köszönjük.” 

TAVALY NOVEMBERBEN NYITOTT MEG

Hogy a kevés vendég, vagy valami más áll-e a döntés hátterében arról egyelőre nem írtak semmiféle tájékoztatást az oldalon, azonban érdekes, hogy Edina egyébként ezt az üzletet tavaly novemberben nyitotta, így egészen hamar lehúzta a rolót – emlékeztet a lap. 

Fotó: BraidMe and More Szeged Instagram-oldala

BUDAPESTEN VOLT AZ ELSŐ ÜZLET

A vállalkozás honlapja szerint az első üzletük 2018 júliusában nyílt meg „Budapest egyik bevásárlóközpontjában”. Edina ezek után sorra nyitotta meg üzleteit Budapesten és vidéken, azonban azóta már nem ez az első üzlet, amelytől búcsúznia kellett. „A BraidMe & More üzleti koncepció megálmodója és a cég tulajdonosa Szabó-Kulcsár Edina. Hajfonás és hajformázás mellett sminkeléssel, illetve professzionális hajápolási és hajformázó szerek, hajékszerek értékesítésével is foglalkozunk” – olvasható a weboldalon. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb