Közélet

„Kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban” – Varga Judit ma este előadja saját verzióját a válásukról

„Állandóan attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van. Attól féltem, hogy nem fogja abbahagyni az abúzust. És Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban” – mondja Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt férjéről, Magyar Péterről abban a szerda délutáni videóban, amit Hajdú Péter töltött fel a Facebookra.

A videó egy előzetes Hajdú szerda este 8-kor megjelenő interjújához, amelyben azt ígéri, megismerhetjük Varga Judit történetét volt házasságáról. Az interjú a YouTube-on fog megjelenni, írta meg a Telex. Az előzetesben Varga azt is mondja: „Folyamatosan azzal próbált meg sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsi hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani. Hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába.”

Kedd reggel Magyar Péter, Varga Judit volt férje feltöltött a YouTube-ra egy videót, amin Varga Judit arról beszél: Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner-ügy vádiratából. Varga Judit erre válaszul gyakorlatilag családon belüli erőszakkal vádolta meg volt férjét.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: telex.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb