Mindenmás

Megrongálták egy Szegeden is népszerű magyar énekes édesapjának sírját: busás, több millió nyomravezetői díjat ajánlottak fel

Megrongálták Kis Grófo apjának sírját szombaton. Az énekes szerint értéktárgyakat kereshettek a síremlékben. Kis Grófo és testvére busás, 2 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel az elkövető megtalálásáért cserébe.

“ÓRIÁSI FÁJDALOM ÉRT MA ENGEM ÉS CSALÁDOMAT.”

„Óriási fájdalom ért ma engem és családomat” – kezdte bejegyzését közösségi oldalán Kis Grófo. Családja telefonon értesítette őt, hogy édesapja szolnoki sírját megrongálták. Apja egyébként még 2020 decemberében hunyt el, koronavírus következtében.

VALÓSZÍNŰLEG ÉRTÉKTÁRGYAK UTÁN KUTATTAK

A zenész egyből a helyszínre utazott, hogy meggyőződjön a bűncselekményről, és segítse a helyszínelők munkáját. Elmondta, hogy valószínűleg értéktárgyak után kutatva törték fel a síremléket- írja az Index.hu. Az énekes azonnal feljelentést tett.

2 MILLIÓ FORINT NYOMRAVEZETŐ DÍJAT AJÁNLOTTAK FEL A TETTES MEGTALÁLÓJÁNAK

Grófo öccse, Gyémi szintén posztolt a saját oldalán, és 2 millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a család nevében annak, aki „elhozza neki, vagy elmondja”, hogy ki volt a fosztogató.

GYÉMI MINDENT TUD ÉS BÍZIK AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSBAN

Másnap reggel Gyémi már azt üzente a tettesnek, hogy mindent tud, és bízik az igazságszolgáltatásban, ráadásul kapott egy hangüzenetet is, amelyben azt állítják, hogy tudják, ki volt az elkövető. Gyémi szerint furcsa, hogy pont akkor törték fel édesapja sírját, amikor ő kiérkezett Kanadába, és hozzá is be akartak törni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb