Szegedi Arcok

Brutál méretű harcsát fogott egy szegedi horgász a Lencsésen

“Ezt a monstrumot, azaz harcsát itt Szegeden, a Lencsés horgásztavon sikerült megfogni. Egy óra kemény fárasztás után sikerült a csónakba emelni” – írta szerkesztőségünknek hétfőn kora reggel Dániel olvasónk, aki azt is hozzátette, hogy a hal pontosan 240 centiméteres volt, valamint 81 kilogramm.

Dániel olvasónk a hatalmas monstrumot vasárnap kora délután fogta a Lencsésen, majd így írt a közösségi oldalán: “hatalmas meglepetésként ma délután a pontyok mellett beköszönt ez a 240 cm hosszú, 81 kg-os óriás harcsa. Egy óra kemény küzdelem után sikerült a csónakba emelni Laci bácsi segítségével, amit ezúton is nagyon köszönök neki. Ez a hal óriási élményt adott, hiszen egy 360-as 3lbs bottal sikerült megfogni, a főzsinórom egy 0,25 mm-es Shimano technikum volt, a csali 1 szem fűszeres süllyedő bojli. Természetesen szabályosan a szájába akadt a monstrumnak”.

Fotó: Kelemen Dániel.

Le a kalappal, minden elismerésünk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb