Mindenmás

Holnap is rétegesen kell öltöznöd, ha indulnál valamerre: erősen felhős lesz a vasárnap, sőt még jégeső is eshet

Nem mondhatjuk tavasziasnak a vasárnapi időjárást. Rétegesen kell öltöznöd holnap, sok felhő, mérsékelt szél, zivatar, sőt ezt fokozni is tudjuk, JÉGESŐ is elérheti városunkat. Citromsárga riasztás van érvényben a megyére zivatarok és jégeső miatt. Hajnalban 4, napközben 15 fokig melegszik a hőmérséklet.

Szeged365 időjárás-jelentést a Szabó Klímatechnika támogatja.

15 FOK, ERŐSEN FELHŐS IDŐ VÁR RÁNK

Már ma este megszaporodhat a felhőzet városunk felett. Hajnalban hűvös lesz, 6-7 fok körül alakul a hőmérséklet. Vasárnap reggelre kicsit felmelegszik, viszont az ég továbbra is felhős marad. A nap folyamán a felhők mögül, hosszabb-rövidebb időre előbújhat a nap, lesz néhány napsütéses óránk. Este hét órától azonban elkezd esni az eső és a csapadék egész hétfő éjszaka városunkban marad. Hajnalban 4, napközben 15 fokig melegszik a hőmérséklet.

CITROMSÁRGA RIASZTÁST ADTAK KI A MEGYÉRE: ZIVATAR, VILLÁMLÁS, JÉGESŐ JÖHET

Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Vasárnap a déli, délutáni órákban elsősorban kb. Salgótarján-Szeged szélesebb sávjában, illetve valamivel naposabb keleti részeken, van ismét esély néhol villámtevékenységre. Intenzívebb zápor vagy zivatar környezetében ma és vasárnap jégdara továbbra is előfordulhat- figyelmeztet a HungaroMet.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb