Mindenmás

Megszólalt az egyik koccanó autós a tegnapi hármas karambolról, öt személyt kellett kórházba szállítani (frissítve)

Nemrég befutott hozzánk az az információ, hogy három gépkocsi ütközött össze Szegeden, a Dorozsmai úton, a vasúti átjáró előtti szakaszon. Összesen hatan utaztak a járművekben, amelyek közül az egyiket a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították. A mentősök közleménye szerint öt személyt, könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. Megszólalt az egyik balesetben érintett személy, üzenetben keresett fel minket.

MEGSZÓLALT AZ EGYIK KOCCANÓ AUTÓS: ROSSZULLÉT OKOZTA A BALESETET

Felkeresett minket az a szegedi autós, aki érintett volt a hármas karambolban. Üzenetben azt írta, hogy a vasúti átjáró piros lámpájánál várakoztak, mikor a baleset történt. Egy barna Dacia személyautó vezetője rosszul lett, majd fékezés nélkül belerohant az előtte várakozó fehér Mercedesbe, aki ennek következtében hátulról megtolta az olvasónk kék Mazdáját.

BEFUTOTT A MENTŐSÖK KÖZLEMÉNYE IS, ÖTEN KÖNNYEBBEN SÉRÜLTEK

A helyszínre mentésirányításunk több mentőegységet, egy mentőorvosi kocsit és három mentőgépkocsit riasztott. Bajtársaim 5 főt láttak el, mind az öten könnyebben sérültek a balesetben. A helyszíni beavatkozásokat követően az érintett személyeket kórházba szállították- közölték a mentősök.

Fotók: Olvasói fotók, köszönjük szépen!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb