Mindenmás

Hamarosan elrajtol a Lions Club jótékonysági futás: kint voltunk és beszéltünk Béres Alexandrával fitnesz világbajnokkal is

Elrajtolt Szeged Első Lions Club jótékonysági futása. Egyre több ember érintett a diabéteszben világszerte, és a gyerekek sem kivételek. A Szeged Első Lions Club ezt a problémát állítja a középpontba április 27-én, amikor is negyedik alkalommal kerül megrendezésre a LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás és Egészségnap. A rendezvényen nemcsak a sportolásé, hanem a prevencióé is a főszerep, hiszen ingyenes szűrővizsgálatokkal és szakértői előadásokkal várják a résztvevőket.

NEM ELŐSZÖR ÁLLNAK AZ EGÉSZSÉGÜGYI MEGELŐZÉS ÉS TÁMOGATÁS ÉLÉN

LIONS Club nem először áll az egészségügyi megelőzés és támogatás élén. Az egyesület több évtizedes múltra tekint vissza, melynek során számos hasonló kezdeményezés került megvalósításra. A klub tagjai elkötelezettek amellett, hogy Szeged városát egészségesebbé és tudatosabbá tegyék. Ezt a hagyományt folytatva várják a résztvevőket, hogy közösen tegyünk szert jobb életminőségre.

ÍME A JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS PROGRAMJA

8:30-10:00 – helyszíni nevezés és rajtszámok felvétele
10:00 – Megnyitó
10:15 – Közös bemelegítés
10:45 – Rajt
11:00 – Gyerek futás rajt
11:15-12:00 – Béres Alexandra Súlykontroll óra
12:00 – Tombola sorsolás, adományok ünnepélyes átadás

A rendezvény helyszíne: Szeged, Délvidék Ház udvara (6726 Szeged, Közép fasor 1-3.),. a parkolás a környező utcákban lehetséges.

Kint voltunk, meglestük az eseményt, a videónk végére betoppant Béres Alexandra fitnesz európai és világbajnok. Videó itt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb