Mindenmás

Balesetes kedd: az 55-ös főúton ütközött egy autó és egy kisteherautó, útlezárásra készülj (frissítve)

Nemrég jelzett a Rutin alkalmazás, hogy két autó ütközött az 55-ös főúton, Domaszéken, egy tanya közelében. A helyszíni szemle várhatóan 2 óra lesz, ezért félpályás útlezárásra és rendőri irányításra számíts! Amint többet tudunk, frissítjük cikkünket!

RENDŐRSÉG KÖZLEMÉNYE: SZEMÉLYAUTÓ ÉS KISTEHERAUTÓ ÜTKÖZÖTT

A rendőrség megkeresésünkre azt válaszolta, hogy egy személyautó és egy kisteherautó érintett a balesetben. Információik szerint sérült is van, de ezt egyelőre még nem erősítették meg.

A SZEGEDI HIVATÁSOS TŰZOLTÓK EGY EMBERT KIEMELTEK A SZEMÉLYAUTÓBÓL

A balesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiemeltek a személyautóból, majd átadták őt a mentőknek. A rajok áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

FRISSÍTVE: NÉGYEN KÖNNYEBB SÉRÜLÉST SZENVEDTEK

Az eset kapcsán érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél, mint Hangai József szerkesztőségünknek írta: a helyszínre egy mentőorvosi kocsi és négy mentőgépkocsi indult. A mentősök összesen négy (három felnőtt és egy gyermek) sérültet láttak el. Az elsődleges vizsgálatok alapján könnyebb sérülést szenvedtek a balesetben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 


App Store:  https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play:  https://bit.ly/3LSOTHJ


Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!
Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb