Mindenmás

Itt a nagy Ő? Tűzpiros, fényben csillogó Ferrarik parkolnak Szegeden, köztük egy olyan ami egyedül Jákob Zolinak van az országban (fotók)

Bepattant tűzpiros, bitang erős Ferrarijába a nagy Ő és egyenesen Szegedig nyomta a gázt? Erre mi sem tudjuk a választ, de az biztos, hogy nem mindennapi látvány fogadja a Dóm tér felé sétálókat. Több Facebookos csoportban is megy a tanácskozás arról, hogy hogyan kerültek oda az olasz, méregdrága autók. A tippek között van mindenféle, de a legtöbb szegedi jól fogadta a látványt, annyira, hogy sokan álltak oda fotózkodni. Ha jól látjuk, van SF 90 Stradale, F8 Tributo és egy fehér városi terepjáró Ferrari Purosangue.

AZ OTT PARKOLÓ AUTÓK EGYÜTT KB. 500 MILLIÓ FORINTOT ÉRNEK, NEM SEMMI, AZ BIZTOS

Már önmagában, egy Ferrari is egy halom pénzért talál gazdára, de így összevetve kb. 500 millió forint az értékük. Kimondani is sok, nemhogy kifizetni. Ha jól látjuk a Dóm téri kínálatot, akkor van SF 90 Stradale, F8 Tributo és egy fehér városi terepjáró Ferrari Purosangue. Az utóbbiból egyedül a Nagy Ő-nek azaz Jákob Zolinak van a tulajdonában, egész Magyarországon. A kőgazdag üzletember elsőként büszkélkedhet a világ leggyorsabb SUV-jával. A milliárdos egy évig várt a Ferrari Purosangue-ra , amit az összes extrával együtt közel 200 millió forintért vásárolt. Az autó minden extrával felszerelt, amely már a negyedik autója Jákobnak a patinás márkától.

Fotók: Minden, ami Szeged Facebook csoport.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb