Közélet

Most történik: bombariadó van több szegedi iskolában is (frissítve)

“Bombariadó van a Szegedi SZC Déri Miksa Műszaki Technikumban” – írta szerkesztőségünknek hétfőn reggel fél 8 körül Csaba olvasónk. Az események kapcsán érdeklődtük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál, akik megerősítették információinkat. Az is kiderült, hogy ezzel egyidőben a Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskolában is bombariadó van.

A rendőrségtől azt az információt kaptuk, hogy mind a 2 helyszínen kint vannak, és kiürítették az iskolákat. Amint bővebb információhoz jutunk, frissítjük cikkünket!

Csaba olvasónk fotói, köszönjük szépen!

FRISSÍTVE: NEM CSAK SZEGEDEN VOLT BOMBARIADÓ

Nem csak a szegedi iskolákban volt hétfőn reggel bombariadó, hanem országszerte több iskolát is ki kellett üríteni a fenyegetés miatt. A Magyar Hang azt írja, hogy Szeged mellett Szombathelyen, Kulcson, Nyíregyházán, és egy budapesti általános iskolában is volt bombariadó hétfőn – a fővárosi intézménnyel együtt összesen hat iskola lehet érintett az eddigi információk szerint. Úgy tudni, minden iskolában közvetlenül 8 után kezdődött a bombariadó, mert reggel, illetve éjjel e-mailben bombafenyegetést kaptak az intézmények – egyedül a nyíregyházi tudósítás esetében van szó telefonos fenyegetésről. Arról nincs információ, hogy bármelyik iskolában robbanószert találtak volna. Van, ahol már le is zárult az átvizsgálás, és folytatódik a tanítás, máshol az iskola úgy értesítette a szülőket, hogy a diákok ma már nem térhetnek vissza az iskolába.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb