Közélet

Nem lesz gond a nyári kánikula a szegedi bölcsikben és óvodákban: 40 intézményben összesen 69 klímaberendezést szereltek fel

Klímaberendezéseket szereltek fel több szegedi bölcsődében és óvodában. Binszki József, önkormányzati képviselő a Rádió 88-nak elmondta, 40 intézményben összesen 69 berendezést telepítettek.

A beruházás mintegy 50 millió forintba került. Az eszközökre azért volt szükség, mert egyre nagyobb a hőség nyáron, ezen pedig a korszerű nyílászárók beépítése mellett a klímaberendezések segíthetnek a legtöbbet a nevelési intézményekben is.

A kicsik tehát a nyári nagy kánikulában hűsölhetnek többek között a Szentmihályi, Csillag téri, Hajlat utcai, Kiskundorozsmai, Szőregi Bölcsődékben, valamint a Szentmihályi, a Klebelsberg – telepi, a Gyálaréti, Béketelepi, Gedói, Cső utcai, Katona József utcai, vagy éppen a Tisza-parti óvodákban.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: radio88.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb