Mindenmás

Megáll az ész: cigit kért, de nem kapott, ezért a mentősre támadt, és szétverte a mentőautó berendezését egy férfi Szegeden

Vádat emeltek egy férfi ellen Szegeden, mert tavaly nyáron a segítségére siető mentősre támadt, majd szétverte egy mentőkocsi berendezését – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

Mint kiderült, a férfi tavaly májusban nyugtatókra ivott alkoholt, amitől rosszul lett, ezért egy kerékpárútra lefeküdt. A járókelők értesítették a mentőket, akik beszállították a kórházba.

CIGIT KÉRT, DE NEM KAPOTT

Út közben a férfi egyiküktől cigarettát kért, de nem kapott, illetve közölték vele, hogy a mentőautóban nem is dohányozhat. Ettől indulatossá vált, valamint szidalmazta a mentőápolót, majd megtámadta és a járműben törni-zúzni kezdett, onnan tárgyakat hajított ki a mentős felé. Az őrjöngő férfit csak több egészségügyi dolgozónak, együttesen sikerült megfékeznie. Ügyében a Szegedi Járásbíróság dönt majd – írja a Rádió 88.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb