Mindenmás

Szlovákiában bukkanhattak rá annak az eltűnt nőnek a holttestére, aki Békés vármegyéből indult el Szegedre

Ismeretlen holttestet találtak Szlovákiában, nagy az esély rá, hogy az egy hónapja Békés vármegyéből Szegedre elindult nőt találhatták meg, akinek a családja egymillió forintos nyomravezetői díjat is kitűzött – szúrta ki a Ripost.

Egy hónapja írtuk meg, hogy eltűnt egy 47 éves gyulai nő, Kovácsné Kovács Anikó. Békés megyéből Szegedre indult el, de azóta sem ért haza, életjelet sem adott magáról. Akkor 1 millió forintot ajánlott a család annak, aki információval rendelkezik az eltűnt személy hollétéről.

NÉHÁNY HOLMIRA RÁBUKKANTAK SZEGEDEN

A Ripost most azt írja, hogy pár nappal az eltűnése után legidősebb fia bérelt szegedi lakásában bukkant rá a nő néhány holmijára, amiből arra következtettek, hogy Anikó ott tartózkodott. A család mindent megtett, hogy Anikó előkerüljön, még 1 millió forintos nyomravezetői díjat is felajánlottak annak, aki információval szolgál az asszony hollétéről.

GYÓGYSZEREK ÉS KULCS A POSTALÁDÁBAN

“Elkezdtem hívogatni a kórházakat és a pszichiátriai intézeteket, hogy esetleg nem került-e oda, de sehol sem tudtak róla semmit. Amikor még csütörtökön sem került elő, úgy éreztem, hogy haza kell mennem. Úgyhogy el is mentem a bérelt lakásomba Szegedre. Ide anya is gyakran járt, neki is volt kulcsa. A lakásban megtaláltam a gyógyszereit és még pár dolgot, amivel elindult otthonról, illetve a kulcsa a postaládába volt bedobva. Ebből gondolom, hogy ő önszántából jött ide, lehet, hogy valakivel találkozni akart Szegeden” – részletezte korábban a Metropolnak a férfi.

VÉGIGJÁRTA SZEGEDET ISTVÁN

A lap szerint Istvánnak már többször eszébe jutott, hogy édesanyja bűncselekmény áldozata lett: fogva tartják vagy esetleg bántották. Elmondása szerint ugyanis nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Anikónak vannak rosszakarói. István emiatt végigjárta a szegedi alvilágot, hátha ki tud deríteni valamit anyja hollétéről, ám nem járt sikerrel. Pár nappal ezelőtt viszont nyugtalanító híreket kaptak. “Felhívtak a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságról. Lehetséges, hogy megtalálták édesanyám holttestét, amint tudunk be kell mennünk azonosítani a holttestet” – mondta el a Ripostnak István.

Az asszony állítólagos holttestét Szlovákiában egy folyóban találták meg, közel egy kikötőhöz. A fia elmondása szerint egyelőre még nem tudni, hogy Anikó önszántából ugrott a vízbe vagy bűncselekmény történt.

“Egyelőre nem tudunk semmi többet, ugyanis az ügyön dolgozó nyomozó szabadságon van. Legközelebb kedden tudok majd beszélni vele”  – zárta gondolatait István. A hölgy körözése azonban még mindig megtalálható a rendőrség hivatalos honlapján.

VAN SEGÍTSÉG

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb