Mindenmás

Csütörtökön gomolyfelhős, de meleg, nyárias időjárás vár ránk Szegeden

Csütörtökön a napsütést többfelé zavarhatják meg gomolyfelhők. Kezdetben keleten-északkeleten, később már egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Néhol ismét számítani kell felhőszakadásra, jégesőre. Helyenként élénk lesz a nyugati-északnyugati szél, de a zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is fel kell készülni. A csúcshőmérséklet 23 és 30 fok között alakul majd Szegeden.

Szeged365 időjárás-jelentést a Szabó Klímatechnika támogatja.

Pénteken mozgalmasabb idő várható: erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés és többfelé várható zápor, zivatar. Heves zivatarok, sőt zivatarrendszerek is kialakulhatnak, melyeket jégeső, felhőszakadás és viharos széllökések kísérhetnek. A délies szél zivataroktól függetlenül is többfelé megélénkül. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 29 fok között alakul, északnyugaton maradhat hűvösebb az idő.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb