Mindenmás

Nem kell sokat várni arra hogy hazajuss a Pick meccsről: sűrűbben járnak ma a trolik

Sűrűbben közlekedő járatokkal segíti az SZKT a szurkolók hazajutását ma az OTP Bank-PICK Szeged-Telekom Veszprém meccs után. A mérkőzés végeztével több buszra is felszállhatsz, ugyanis sűrítik a 19-es trolibuszokat.

NEM KELL SOKAT VÁRNI A FUVARRA HAZAFELÉ

A mérkőzés végeztével, a szurkolók hazajutását a 19-es trolibuszvonalon sűrítőjáratokkal segítjük, melyek a belváros irányú Etelka sor (Felső Tisza-part) megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába- írja az SZKT.hu. A Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel (9-es és 19-es trolibusszal, 73-as, 73Y-os, 74-es, 74Y-os buszjárattal), Lime elektromos rollerrel, valamint személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából!

VIGYÁZZ, MERT A SZABÁLYTALANUL PARKOLÓ KOCSIKAT ELVONTATHATJÁK, AMIÉRT AZOK AKADÁLYOZZÁK A TÖMEGKÖZLEKEDÉST

“Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pick Aréna környékén az ott lakók hazajutását és kényelmét biztosítandó, társaságunk a Rendőrséggel szorosan együttműködve a szabálytalanul parkoló gépkocsikat azonnal elszállítja. A hatóság intézkedésére, illetve annak alapján a gépkocsik elszállítására a zavartalan és biztonságos forgalmi rend biztosítása és az itt lakók kényelmét zavaró parkolási visszásságok megelőzése, illetve azok elhárítása érdekében, az itt lakók korábbi észrevételei és panaszai alapján kerül sor. Kérjük, váltsanak közösségi közlekedésre vagy tegyenek meg pár lépéssel többet és parkoljanak körültekintően! Társaságunk az itt lakók nevében is köszöni a megértésüket és együttműködésüket!”

Fotó: SZKT.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb