Közélet

“Szívesen likvidálnálak” – halálos fenyegetést küldött Magyar Péter támogatójának az egyik Csongrád-Csanád vármegyei képviselőjelölt

Megfenyegette Magyar Péter külföldön élő támogatóját, Láng Balázst Forgács Béla, a Mi Hazánk balástyai képviselőjelöltje. Mint kiderült, privát üzenetben írt neki a balástyai jelölt, és olyan dolgokat mondott, hogy “szívesen likvidálná”. Forgács Béla azóta visszalépett a jelöltségtől.

„Én a szívemre teszem a kezem, és őszintén mondom: te egy mocsok féreg vagy. Szívesen likvidálnálak ingyen és bérmentve a Gepard M1 magyar fejlesztésű mesterlövész puskával, amit lehetőségem volt kipróbálni a közelmúltban… Csak egy a baj, nem szenvednél egy pillanatot sem, mert darabokra szaggatna egy szempillantás alatt” – ezt az Láng Balázs civil aktivista, Magyar Péter Nagy-Britanniában élő támogatója, a BBC egykori szerkesztője kapta a privát Facebook-oldalán – számolt be az esetről a Blikk.

CSONGRÁD-CSANÁD VÁRMEGYEI A KÉPVISELŐ

Láng Balázst a Mi Hazánk egyik balástyai képviselőjelöltje, Forgács Béla fenyegette meg, a politikus ráadásul korábban a rendőrségnél dolgozott. „A balástyai férfi korábban munkavállalóként dolgozott a rendőrség állományában, jelenleg semmiféle jogviszonyban nem áll a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal” – kapta alap a hivatalos választ.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség azt közölte lappal, hogy büntetőeljárást indítottak, amelynek során egy ötvenkilenc esztendős férfit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A Mi Hazánk azt mondta, hogy Forgács Béla magánvéleményt fogalmazott meg, hirtelen felindulásból és meggondolatlanul. Az ATV azt írja, hogy Forgács azóta visszalépett a jelöltségtől.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb