Szegedi ArcokVideo365

Győrfi Pál szerint a Szent Vincent KIDS egyedülálló a rehabilitációban! Gyereknapon nyitott meg a Legszegedibb Jótevő, Détári Vilmos alapításával a Szent Vincent Kids!

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, mentőtiszt és kommunikációs szakember is részt vett a Szent Vincent KIDS Rehabilitációs és Képességfejlesztő Központ megnyitóján Budapesten. Négygyermekes apukaként és a mentőszolgálatban szerzett tapasztalatai alapján osztotta meg velünk, miért tartja különösen fontosnak Détári Vilmos és csapata munkáját. Győrfi Pál szerint a központ különlegessége, hogy 3 évestől 100 éves korig képes komplex rehabilitációt nyújtani mindenkinek.

Győrfi Pál elárulta, hogy számára, mint mentőtiszt és édesapa, rendkívül fontos az ilyen kezdeményezések támogatása. Hangsúlyozta, hogy a lelki egészség fenntartása elengedhetetlen a fizikai felépüléshez, és a Szent Vincent KIDS ebben is kiváló támogatást nyújt. Détári Vilmos története inspiráló példa mindazok számára, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe. Győrfi Pál szerint a központ egyedisége abban rejlik, hogy minden korosztály számára biztosítja a szükséges rehabilitációt.

A Szent Vincent KIDS Rehabilitációs és Képességfejlesztő Központ különlegessége, hogy nem csupán fizikai rehabilitációt nyújt, hanem a lelki támogatásra is nagy hangsúlyt fektet. Ez a holisztikus megközelítés teszi a központot különlegessé és egyedivé az országban. A Szeged365 Family tagjai is büszkék lehetnek, hogy egy ilyen kezdeményezés elindult hazánkban, a Legszegedibb Jótevő, Détári Vilmos jóvoltából.

Amennyiben bármilyen képességfejlesztésre és/vagy rehabilitációra lenne szüksége gyermekednek, keresd őket bizalommal: 

Budapest, Pillangó utca 12. (XIV. kerület)
+36 30 141 0001
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb