Mindenmás

Megkéselte az egyik kamionsofőr a másikat az M43-ason, miután egy szabálytalan előzési manőveren összeverekedtek

Többször megvágta késsel az egyik kamionsofőr a másikat, miután közlekedési vitájuk verekedéssé fajult az M43-ason. Ellene garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indult eljárás, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

SZABÁLYTALAN ELŐZÉSI MANŐVER VÁLTOTTA KI A VITÁT

A rendőrség tájékoztatása alapján, a megalapozott gyanú szerint egy férfi 2024. május 29-én délután közlekedett kamionjával az M43-as autópályán Románia felé, amikor egy másik kamion előzésébe kezdett. Szabálytalan manővere nem vezetett sikerre, mivel nem fért be a jármű elé, ezért felháborodottan visszasorolt mögé.

MIUTÁN MEGÁLLTAK, ÖSSZEVEREKEDTEK ÉS EGY KÉS IS ELŐKERÜLT

Miután megálltak, úgy döntött nem hagyja annyiban a történteket, ezért a lengyel vezetőhöz szaladt, és ököllel beleütött a járműbe. A vita verekedéssé fajult, aminek során a török férfi a nála lévő törött késsel többször megvágta a sértettet. Az időközben értesített és helyszínre érkező rendőrök a két garázdát elfogták, és előállították a Makói Rendőrkapitányságra.

A rendőrök garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb