Mindenmás

Világszerte akadozik a Google, Magyarországon sem működik rendesen

Felhasználók milliói jelezték, hogy nem tudják elérni a Google hírgyűjtő oldalát, a Google Newst, emellett számos más szolgáltatás is elérhetetlen, írta meg az Index.

Világszerte milliók számára nem érhető el a Google hírgyűjtő oldala, a Google News, amely nem csupán asztali gépeken, de az iOS és Android operációs rendszereken sem működik. Egyes felhasználók szerint a keresővel is gondok akadtak – számolt be a Promotions

A lap értesülései szerint már egyre többen jelzik a problémát, ám az okokat még keresik. Egyelőre nem érkezett hivatalos állásfoglalás, nem tudni, mennyi idő, mire helyreállítják az üzemzavart.

MAGYARORSZÁGON IS AKADNAK PROBLÉMÁK

A lap azt írja, hogy a Google Discoverrel is probléma adódott, amelyen csak a gyorsítótárazott, régebbi tartalmak elérhetők. A probléma az Egyesült Államoktól egészen Indiáig tapasztalható, de Európában és Magyarországon sem működnek megfelelően a szolgáltatások.

ÁTFOGÓ VÁLTOZTATÁSOK, MAJD AKADOZÓ SZOLGÁLTATÁS

A mostani problémák két héttel azután jelentkeztek, hogy a Google megerősítette, keresőmotorjában átfogó változtatásokat hajt végre. Ennek részeként a jövőben a motor munkáját mesterséges intelligencia is segíti majd.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb