Közélet

Páros lábbal rúgta be a kő kemény kampányt az egyik jelölt Szegeden, gumipókkal rögzített hangszóróval a kocsi tetején cirkál a városban (videó)

Picit több mint egy hét van az önkormányzati választásokig Szegeden, így értelemszerűen már bőven benne vagyunk a kampányszezonban. Mindenki a saját elképzelése és stratégiája szerint szeretné megnyerni a választókat magának a városban: van, aki kátyúz és van, aki a felújítások/beruházások tömkelegét időzítette erre az időpontra, és van, aki hangszóróval a kocsi tetején cirkál a városban és azt ecseteli, hogy véleménye szerint jelenleg mi folyik a városban és mi az, ami nem jó.

Utóbbiról kaptunk most olvasói videót, melyen az látható, hogy egy, a Dr. Bene Gábor, a 15. vk. jelöltjének plakátjaival ellátott autó cirkál a Keresztöltés utca mögötti soron.

GUMIPÓKKAL RÖGZÍTETT HANGSZÓRÓ

Érdekes módja ez a kampánynak, bár nem rendkívüli. Mondjuk, az autóra kicsit érdekesen lett felszerelve az a hangszóró, olvasónkat is az érdekelte volna, hogy ez szabályos-e? “Kampány ide vagy oda, de a gumipókkal “rögzített” hangszóró nekem nem tűnik annak” – írta szerkesztőségünknek.

@szeged365

Páros lábba rúgta be a kő kemény kampányt az egyik jelölt Szegeden, gumipókkal, az autó tetejére felszerelt hangszóróval cirkál

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Nos, valóban nem biztos, hogy szabályos, de hát erre igaz Tibi atya mondása: “Ha hülyén néz ki, de működik, akkor nem hülyeség…”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb