Mindenmás

Súlyos baleset történt az 5-ösön, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre (frissítve)

Egy motorkerékpár és két személyautó karambolozott az 5-ös főúton, a 134. kilométerszelvénynél, Kistelek és Pusztaszer között, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől hétfő délután.

Tájékoztatásuk szerint az ütközés következtében a motorkerékpár kigyulladt, amit a kisteleki hivatásos, valamint önkéntes tűzoltók egy vízsugárral eloltottak. Az egységek áramtalanítják a járműveket. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A baleset kapcsán érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezeténél, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: HALÁLOS VOLT A BALESET

Meghalt egy ember, amikor egy motorkerékpár és egy személygépkocsi összeütközött az 5-ös főúton, a 134-es kilométernél Kistelek közelében hétfőn délután – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb