Mindenmás

Halálos baleset történt az 55-ösön, Domaszék és Szeged között (frissítve)

Nagyon nem indult jól a szerda, 9 óra előtt nem sokkal ugyanis halálos baleset történt az 55-ösön, Domaszék és Szeged között – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a helyszínen, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Olvasóink bezsámolója szerint a rendőrök mellett a katasztrófavédelem is a helyszínen van. Vigyázzatok magatokra!

Köszönjük a fotókat Roland olvasónknak!

FRISSÍTVE (09:20): A KATASZTRÓFAVÉDELEM IS MEGSZÓLALT, FRONTÁLIS KARAMBOL VOLT

Frontálisan összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó az 55-ös főút 6-os kilométerénél, Domaszék és Szeged között. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakasz teljes szélességében lezárták – írja a katasztrófavédelem.

FRISSÍTVE (11:15): AZ AUTÓ SOFŐRJE HUNYT EL

Egy ember meghalt, amikor egy személygépkocsi és egy kisteherautó összeütközött az 55-ös úton, Domaszék közelében szerda délelőtt – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t. Azt is írják a balesetről, hogy valamivel 9 óra előtt egy Szeged felé tartó személygépkocsi az 55-ös út 6-os kilométerénél ismeretlen okból áttért a szemben lévő sávba, és ott frontálisan összeütközött egy kisteherautóval. A személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a helyszínelés idejére lezárták.

A helyszínről Molnár Krisztina, tűzoltó főhadnagytól, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől fotókat is kaptunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb